Home
Trainingen 2015-2016

Indeling is bijgewerkt.

Teams >> Trainingen


 

 
trainingsweekend 2015

Voor alle Were Di-leden:
We willen jullie attenderen op het trainingsweekend 2015. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 5 en zondag 6 september in de sporthal Molenbroek te Gemert.
Net als vorig jaar is dit weekend voornamelijk bedoeld voor de senioren en jeugd ter voorbereiding op de nieuwe competitie. Er zal wederom op beide dagen gezorgd worden voor een gezonde lunch alsmede fruit gedurende de dag.
Dit jaar hebben we ook voor de mini’s een activiteit. Op zondag 6 september is er ‘s ochtend een clinic voor de mini’s. Het programma duurt voor hen tot 13:00 uur en is tevens inclusief lunch.
De kosten bedragen voor de senioren en jeugd € 10,- pp en voor de mini’s € 5,- pp.
Wij gaan ervan uit dat iedereen er bij zal zijn. Voor aanvang van het trainingsweekend zullen wij nog een keer langskomen op de trainingen zodat de betaling ook geregeld kan worden. Dit laten we te zijner tijd nog via de trainers weten, zodat jullie hiervan op de hoogte zijn.
Als je nog vragen hebt, je alvast wilt aanmelden of iets niet snapt, dan kan je mailen naar: trainingsweekendweredi@gmail.com
Een prettige zomervakantie en tot dan.


 

 
Uitstekende Gemertse prestaties tijdens NK Beachvolleybal Jeugd

Ties Cornelissen en Yara van de Ven uit Gemert (beiden lid van vc Were Di) hebben afgelopen weekend in Scheveningen deelgenomen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Beachvolleybal onder 14 jaar.
Zij hebben beiden erg goed gepresteerd nl.
-    Zilveren medaille (2e plaats) voor Ties Cornelissen 
-    Gouden medaille (1e plaats) voor Yara van de Ven
Afgelopen zaterdag (4 juli) begon op het strand van Scheveningen het Nederlands Kampioenschap met diverse poulewedstrijden. Na deze wedstrijden volgden de eliminatieronden waarna zowel Ties als Yara de finale mochten spelen.
Ties speelde met zijn beachmaatje Siem in de categorie jongens onder 14 jaar. De supporters hebben genoten van een boeiende finale waarin Ties en Siem goed partij gaven. De tegenstanders waren net iets beter, maar de 2e plaats is een prachtige prestatie.
Yara speelde met haar beachmaatje Nila in de categorie meisjes onder 14 jaar. De finale was erg spannend met voor beide teams een set winst waardoor er een derde en beslissende set gespeeld moest worden. Dit was een zinderende set waarin beide teams gelijk op gingen, maar uiteindelijk wonnen Yara en Nila met 17-15 de finale. De ontlading was groot en mochten ze de gouden medaille in ontvangst nemen!

Foto 1
Ties Cornelissen (13) uit Gemert en zijn beachmaatje Siem Ooijman (12) uit Doetinchem. Zij trainen beiden in Nijmegen bij het Regionaal Talenten Centrum (RTC).


Foto 2
Yara van de Ven (13) uit Gemert en haar beachmaatje Nila van den Heuvel (13) uit Uden. Zij trainen beiden in Eindhoven bij de Nederlandse Beachvolleybal School (NBS).


 

 

 
Aardbeienactie Were Di groot succes

De afgelopen weken zijn alle leden van Were Di in Gemert en de Mortel druk geweest. Op 12 en 13 juni heeft u heerlijke verse aardbeien bij ons in de kraam bij de Albert Heijn in Gemert kunnen kopen. Op woensdag 24 en donderdag 25 juni zijn we met alle leden langs de deuren in Gemert en de Mortel geweest.
In totaal hebben we in de afgelopen weken 2765 doosjes met aalrdbeien verkocht. U heeft kunnen genieten van heerlijke aardbeien en met de opbrengst van de verkoop van de aardbeien kunnen onze jeugdleden aankomend seizoen weer volleyballen met materiaal en trainers van kwaliteit, die de ontwikkeling en natuurlijk ook het speelplezier van de jeugdleden ten goede komen.
In het bijzonder willen we graag de Albert Heijn en Van Asseldonk bedanken voor de medewerking aan deze sponsoractie. Maar natuurlijk ook iedereen die ons heeft gesteund en geholpen heeft bij de verkoop van de aardbeien.
Voor meer informatie over volleybalvereniging Were Di www.vcweredi.nl.

 
Aardbeienverkoop van Were Di

De sponsoractivteit van Were Di is van start. Ook dit jaar zamelen we geld in door de verkoop van aardbeien.
We zijn dit jaar begonnen met de verkoop van de verse aardbeien bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert. In het weekend van 12 en 13 juni hebben we het eerste bakje aardbeien aan wethouder Hoppezak aangeboden.

Naast de verkoop bij de Albert Heijn gaan we ook de deuren langs! Op woensdag 24 juni en donderdag 25 juni zullen we ’s avonds langskomen in Gemert en de Mortel. U herkent ons aan het vc Were Di tenue.

Voor vragen en opmerkingen kan je mailen naar aardbeienactieweredi@gmail.com


 

 
Beachvolleybal

beachvolley 2015

 

 
Voorlopige teamindeling 2015-2016

Dit jaar heeft de TC weer hun uiterste best gedaan om te komen tot een nieuwe indeling.

De indeling van de avonden en de tijden voor de maand mei, komt later.

Let wel deze indeling is voorlopig !!   Klik hier om het bestand als pdf te downloaden.


 

 
Standen_2014-2015

 

Were Di Team

Ranking nevobo competitie 2014-2015

 

 

Poule

Positie

 

1

Were-Di DS 1

Dames Promotieklasse C

7

 

2

Were-Di DS 2

Dames 1e Klasse E

11

Degradatie

3

Were-Di DS 3

Dames 3e Klasse M

7

 

4

Were-Di DS 4

Dames 3e Klasse N

11

 

5

Were-Di HS 1

Heren 3e divisie B

6

 

6

Were-Di HS 2

Heren 3e Klasse I

5

 

7

Were-Di MA 1

Meisjes A Hoofdklasse D 2e helft, Meisjes A 1e Klasse E 1e helft

4

1

 

Kampioen

8

Were-Di MB 1

Meisjes B Hoofdklasse C 2e helft, Meisjes B 1e Klasse I 1e helft

4

5

 

Dispensatieteam

9

Were-Di MB 2

Meisjes B 1e Klasse I 2e helft, Meisjes B 1e Klasse J 1e helft

10

2

Dispensatieteam

 

10

Were-Di MC 1

Meisjes C Hoofdklasse D 2e helft, Meisjes C 1e Klasse I 1e helft

6

2

 

11

Were-Di MC 2

Meisjes C 1e Klasse G 2e helft, Meisjes C 1e Klasse J 1e helft

8

9

12

Skunk/Were-Di JC 1

Jongens C Hoofdklasse B 2e helft,

Jongens C Hoofdklasse B 1e helf

2

4

Kampioen

Dispensatieteam

 

 

 

 
Meisjes 1 Kampioen

December 2014  MA1 1e klasse E.


Meisjes 3 MB2 1e klasse J

Bijna Kampioen.


 

 
Sponsoractie_pasfoto

Pasfoto’s laten maken en de verenigingskas spekken

Iedereen heeft pasfoto’s nodig. Bijvoorbeeld voor een  reisdocument, een rijbewijs maar natuurlijk ook voor een leden- of leerlingpasje.
Ook wij zullen dus ‘voor de camera’ plaats moeten nemen als we een dergelijk document aanvragen of vervangen.
Goed nieuws is dat de pasfoto’s ons als vereniging geld op kunnen leveren!
Sinds 1 juli 2014 maakt Anthony Vogels, als enige bedrijf in het centrum van Gemert, pasfoto’s en wel op het adres Ridderplein 29, dus vlakbij het Gemeentehuis en met voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.
Als jullie je pasfoto’s bij Anthony Vogels laten maken en daarbij aangeven dat je lid bent van vc Were Di dan ontvangt vc Were Di daar geld voor! Je kunt natuurlijk ook tegen je ouders, opa’s en oma’s kennissen, vrienden enzovoort vertellen dat ze bij Anthony Vogels pasfoto’s moeten laten maken en aangeven dat ze lid zijn van vc Were Di.

Download de flyer hier.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3