Home
Geslaagd trainingsweekend V.C. Were-di

Het weekend van 17 en 18 september is er weer een trainingsweekend georganiseerd voor alle leden van volleybalclub Were-di. Dit weekend stond in het teken van teambuilding, teamspirit creëren en plezier maken. Dit werd bereikt door verschillende teamtrainingen, leuke activiteiten binnen het team en oefenwedstrijden. Ook is er aandacht besteed aan de nieuwe spelregels, die vanaf komend seizoen gaan gelden in het volleybal. Hierdoor zijn onze scheidsrechters weer helemaal op de hoogte. Verder is er dit weekend ook gezorgd voor een gezonde voeding. De hele dag door stond er fruit klaar voor onze leden en ook hebben we tijdens de lunch kunnen genieten van een gezonde maaltijd. V.C Were-di is ook erg blij met de subsidie die ze gekregen hebben van Samen Gezond, de Rabobank, de Nevobo en Antoon Haans.

Vanaf nu zal er voor elke thuiswedstrijd een voorbeschouwing in deze krant verschijnen om de wedstrijden van onze teams aan te kondigen. Aanstaand weekend hebben bijna alle teams hun eerste wedstrijd van het seizoen. Hieronder het programma voor komend weekend:

23-09-2016    20:00    VCP DS 1                - Were-Di DS 2
24-09-2016    12:30    Saturnus/Hendriks Coppelmans DS 6    - Were-Di DS 4
24-09-2016    15:00    Irmato VC Weert / VCB MA 1        - Were-Di MA 1
24-09-2016    16:00    Were-Di MC 1                - VC Unitas MC 1
24-09-2016    16:00    Were-Di MB 1                - Nuvo'68 MB 3
24-09-2016    16:00    Were-Di MC 2                - VC Polaris MC 3
24-09-2016    18:00    Were-Di DS 3                - Ovoco DS 1
24-09-2016    18:00    Were-Di DS 1                - Fit & Fysio/VC Limac DS 1


 

 
Wijziging in (spel)regels!

De NeVoBo heeft voor het komende seizoen (2016-2017) wijzigingen aangebracht in de spelregels voor de topdivisie tot en met de regioklasse.
In het bijgevoegde document vind je de belangrijkste wijzigingen in de spelregels. Lees ze goed door, zo wordt je niet verrast tijdens een wedstrijd.
Tijdens het trainingsweekend van zaterdag 17 en zondag 18 september wordt er ook nog aandacht besteed aan de (gewijzigde) spelregels. Zorg dat je het van te voren al gelezen hebt.
Daarnaast vind je in dit document de belangrijkste tekens voor de scheidsrechters en een invulinstructie voor het wedstrijdformulier.


 

 
Definitieve Teamindeling 2016

 

De nieuwe teamindeling 2016-2017 die definitief is. Teams

Trainingstijden zijn ook bekend.  Trainingen.


 

 
Aardbeienactie Were Di groot succes

De afgelopen weken zijn alle leden van Were Di in Gemert en de Mortel druk geweest. Op 10 en 11 juni heeft u heerlijke verse aardbeien bij ons in de kraam bij de Albert Heijn en bij woonzorgcentrum Ruijschenbergh in Gemert kunnen kopen. Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zijn we met alle leden langs de deuren in Gemert en de Mortel geweest.
In totaal hebben we in de afgelopen weken bijna 3.000 doosjes met aardbeien verkocht. U heeft kunnen genieten van heerlijke aardbeien en met de opbrengst van de verkoop van de aardbeien kunnen onze jeugdleden aankomend seizoen weer volleyballen met materiaal en trainers van kwaliteit, die de ontwikkeling en natuurlijk ook het speelplezier van de jeugdleden ten goede komen.
In het bijzonder willen we graag de Albert Heijn, woonzorgcentrum Ruijschenbergh en Van Asseldonk bedanken voor de medewerking aan deze sponsoractie. Maar natuurlijk ook iedereen die ons heeft gesteund en geholpen heeft bij de verkoop van de aardbeien.


 
Were-Di dag 2016

De laatste volleybalwedstrijden zijn alweer een tijdje geleden gespeeld, maar afgelopen weekend was het tijd voor de seizoensafsluiting van vc Were Di.
Op zaterdag 18 juni hebben de mini-, jeugd- en seniorenleden zich verzameld bij scouting Willibrordus Gemert waar we met z’n allen binnen en buiten leuke activiteiten hebben gedaan. Het thema van de dag was Diamonds & Pearls, de gemixte teams kregen ieders toepasselijke namen en de winnaars van de dag een toepasselijk cadeau.
De dag werd afgesloten door de traditionele vrijwilligersbarbecue.

Het afgelopen seizoen hebben alle teams van Were Di goede sportieve prestaties neergezet. Twee teams hebben echter meer dan goede prestaties geleverd. Meisjes B1 zijn in de tweede seizoenshelft kampioen geworden! Dit was spannend tot op de laatste speelronde waardoor de meiden nog niet gehuldigd waren. Met twee medailles, een kampioensshirt en troffee van de NeVoBo zijn de meiden afgelopen weekend zeer verdiend in het zonnetje gezet.

Het andere team dat het zeer goed heeft gedaan het afgelopen seizoen is heren 1. Door als tweede te eindigen in de poule zijn zij gepromoveerd! Ook voor de heren was er een toepasselijk cadeau en de huldiging.
Kijkend naar de ondersteuning die beide teams kregen, is daar een opvallende factor in te zien. Beide teams hebben training gekregen van Sander van den Crommenacker. Sander is daarom nog extra gehuldigd voor het leveren van buitengewone prestaties het afgelopen seizoen.

Dit jaar is er bij Were Di ook de vrijwilliger van het seizoen gehuldigd. Linda Meulendijks is in het bijzonder bedankt voor haar inzet van het afgelopen seizoen. Als presentje hadden we voor haar een bos bloemen, oorkonde en cadeaubon gesponsord door Puuur. Linda is al lange tijd lid van de Technische Commissie, is invaltrainer en is degene die ervoor zorgt dat we een logisch en zo prettig mogelijk trainingsrooster hebben.
Linda in het bijzonder, maar ook alle andere vrijwilligers van harte bedankt voor jullie inzet het afgelopen seizoen. Samen hebben we er weer een feestje van gemaakt en mooie volleybalmomenten mogelijk gemaakt. Op naar het volgende seizoen!

 
Beachvolleybal 2016

Download hier het inschrijfformulier:

Jeugd: beachvolleybal jeugd 2016.pdf

Senioren: beachvolleybal senioren 2016.pdf


 
Aardbeienverkoop van Were Di

De sponsoractivteit van Were Di is van start. Ook dit jaar proberen we geld in te zamelen door de verkoop van aardbeien.
We zijn dit jaar begonnen met de verkoop van de verse aardbeien bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert. Als aftrap hebben we op vrijdag 10 juni het eerste bakje aardbeien aan loco-burgemeester en wethouder Anke van Extel-van Katwijk aangeboden.
Diezelfde dag en zaterdag hebben we ook de hele dag bij de Albert Heijn verse aardbeien verkocht.

Naast de verkoop bij de Albert Heijn gaan we ook de deuren langs! Op woensdag 22 juni en donderdag 23 juni zullen we ’s avonds langskomen in Gemert en de Mortel. U herkent ons aan het vc Were Di tenue.


 

 
Bericht van de TC

Beste WERE DI leden, door allerlei afmeldingen van verschillende speelsters om verschillende redenen kunnen we nog geen definitieve teamindeling maken.
Maandag 13 juni hebben we weer een vergadering en zullen we proberen dit wel rond te krijgen. Tot die tijd moeten jullie dus nog helaas even wachten.
Maar houdt er dus rekening mee dat er waarschijnlijk nog een aantal dingen gaan veranderen.
Zeer vervelend, maar anders vallen er gaten in verschillende teams en dat willen we ook niet.
Zet 'm op met de laatste trainingen en na 13 juni horen jullie meer.
Verder wens ik iedereen een fijne vakantie en na 13 juni wordt ook bekend gemaakt wanneer de trainingen voor het volgende seizoen weer beginnen en wie op welke avond op welke tijd gaat trainen.

Met vriendelijke groet namens de Technische Commissie.

Sven van de Laar


 
sponsoractiviteit 2016

Het seizoen is al ten einde, maar de sponsoractiviteit staat nog voor de deur. Net zoals vorig jaar gaan we dit jaar aardbeien verkopen, en wel op twee momenten.
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni staan we met Were Di met een kraam gevuld met heerlijke verse aardbeien op de parkeerplaats bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert.
Op woensdag 22 en donderdag 23 juni gaan alle leden in Gemert en de Mortel ’s avonds langs de deuren.
Met name voor de verkoop in de kraam op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni, maar ook voor deur-aan-deur verkoop, kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers (ouders, opa’s, oma’s, buren) gebruiken. Mocht je zin en tijd hebben om ons te komen helpen, heel graag! Dat kan je doorgeven via aardbeienactieweredi@gmail.com.


 

 
Trainingen Mei 2016

Trainingen in de maand mei (start 9 mei 2016) allen in de sporthal

 

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Veld 1

17.30-19.00 M3 Patrick

19.00-20.30 D2 Patrick

19.00-20.30 D4 Ingeborg

20.30-22.00 D1 Patrick

19.00-20.30 M1 Sander

20.30-22.00 H1 Sander

Veld 2

19.30-21.00 D3 Antoon

19.00-20.30 D5 Anne

19.00-20.30 M2 Ilona

Veld 3

 

 

19.00-20.30 M4 Brian

 

 


 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4