Home
Informatie TC

Beste VC Were Di leden.

We zitten nu in de meivakantie waarin er niet getraind zal worden.
Wij als TC zijn echter wel hard bezig om voor volgend seizoen weer alle teams in een goede samenstelling neer te zetten.
We snappen dat iedereen ontzettend benieuwd is bij wie je in het team zit, maar we hebben besloten (ook op aanvraag) om de voorlopige teamindeling pas op vrijdag 6 mei bekend te maken via de Were Di site.

In de samenstelling zoals die op de site bekend gemaakt zal worden, zal er in de maand mei nog getraind gaan worden als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Let wel, zeer belangrijk: Dit is een VOORLOPIGE INDELING.
Dat wil zeggen dat gedurende de maand mei er nog veranderingen kunnen plaats vinden in de samenstelling van de teams.
Dit kan zijn omdat iemand het niveau niet aan kan of te weinig komt trainen of om andere redenen die wij als TC belangrijk vinden.
De TC bepaalt dit in overleg met de trainers en coaches (en eventueel spelers).

De trainingen zullen weer vanaf maandag 9 mei starten en zullen allemaal in de sporthal zijn.
De indeling van de trainingen in de maand mei (welke dag en de tijden) zal dan ook op vrijdag 6 mei bekend gemaakt worden.

HOUDT DUS VRIJDAG 6 MEI DE WERE DI SITE IN DE GATEN.

Voor nu (voor diegene die het heeft) een fijne vakantie en tot 9 mei en verder.
Alvast veel volleybalplezier voor de laatste maand van het seizoen.


Groeten namens de TC commissie,

Sven van de Laar


 
kampioen 2015-2016

Were-Di MB 1 kampioen
Na vorig seizoen ongeslagen te blijven in de competitie, maar net geen kampioen te worden, is het ze gisteren wel gelukt. De meiden van Were-Di MB 1 hebben in een spannende wedstrijd het kampioenschap binnen weten te halen.

Bij Polaris hingen de kampioensspandoeken al aan de muur, maar de meiden van Were-Di hebben zich daardoor niet van de wijs laten brengen. In een spannende 1e set kwam het op een gelijke stand van 24-24, maar door een goede servicedruk haalde zij de set binnen met een stand van 27-25.

De 2e set was al even spannend, maar ook deze wisten ze naar hun kan te halen met een stand van 26-24. Toen was de druk even van de ketel. Om te verliezen moest Polaris nog 3 sets winnen, dus bij hen werd de druk mooi opgevoerd.

Helaas was bij Were-Di toen de focus even weg en gaven ze te veel punten weg. Nadat ze zich herpakt hadden kwamen ze nog wel terug, maar helaas niet snel genoeg. Deze set gaven ze af met 16-25.

De 4e set ging het heel gelijk op. Polaris kwam op een kleine voorsprong, maar na een goede time-out waren ze weer helemaal opgepept en klaar voor de winst. Wederom was er een hele goede servicedruk en ze denderden door naar de winst met 25-19.

De kampioensvlaggen van Polaris konden van de muur, onze champagne kon open en een feestje kwam op gang. De kampioenen kwamen uit Gemert en dat hebben ze even goed laten zien!

Via deze weg willen wij trainer Sander van den Crommenacker bedanken. Ondanks zijn vertrek als spelend lid van VC Were-Di heeft hij zich vanaf november 2015 ingezet om de trainingen voor het team te verzorgen en de meiden naar een kampioenschap te begeleiden.

Volleybalteam Were-Di MB 1

V.l.n.r:
Mirte van der Hoff, Daisy Megens (coach), Andy Vogels (coach), Indy Tünnissen, Nanda van den Eijnden, Anique Megens, Esmee Verspaget, Anouk van de Eijnde, Kayleigh Vogels, Sara van Stiphout, Britt van Dijk, Ole Bosscher, Sander van den Crommenacker (trainer)

 


Promotie:

 

Were Di Heren 1 heeft dit seizoen een mooie prestatie geleverd en geëindigd op een 2e plek. Dit is goed voor promotie en spelen volgend jaar een Klasse hoger.

Allen Namens het bestuur van harte gefeliciteerd.


 

 
Recreanten 2016

Het seizoen 2015-2016 zit er weer op.

Hieronder de winnaars. Mocht je ook zin hebben volgend seizoen mee te doen meld je dan aan bij de commissie of via info@vcweredi.nl.


 

 
Were-Di dag 18 juni 2016

Deze dag is voor alle leden van vc Were Di. Reserveer de datum alvast in je agenda. De locatie is bij de Stichting Scouting Willibrordus aan De Hoef 22. Het programma is nog niet bekend, maar we gaan er een leuke dag van maken.


 

 
Tenues inleveren

Er zijn nog twee competitiewedstrijden te spelen voor dit seizoen.  Om daarna alles goed met elkaar te organiseren voor de voorbereidingen van het nieuwe seizoen, alvast een belangrijke mededeling.
De tenues en trainingspakken kunnen op vrijdag 29 april van 19.00 - 21.00 uur en zaterdag 30 april van 10.00 - 12.00 uur ingeleverd worden. Dat kan aan de vondellaan 63 in Gemert.
Zorg ervoor dat er een iemand per team de spullen komt inleveren en alles compleet is. Dat geldt ook voor de extra shirts en spullen die sommige teams hebben gekregen van de sponsors.


 
Eindfeest zaterdag 16 april

De foto's zijn te zien via het Fotoalbum.

Een feestavond is ter voorbereiding van de afsluiting van het seizoen.
Als bestuur hebben wij een interactieve avond in elkaar gezet met opdrachten voor ieder team dat deelneemt aan de competitie.

De avond zal in het teken staan van:
Were-Di Weet

De junioren zullen tussen 18.30 uur en 20.00 uur de mogelijkheid hebben om hun vragen en opdrachten te volbrengen in teamverband en met samenwerking van hun eigen coach.
De senioren zullen hiervoor de kans hebben tussen 20.30 uur en 22.00 uur. Uiteraard is daarna nog volop tijd om gezellig samen door te brengen.

De uitslagen:


Hopelijk hebben zullen jullie er net zoveel plezier aan beleven om de opdrachten te maken, als wij hebben gehad om ze te maken. Wij hopen jullie met zoveel mogelijk mensen te verwelkomen volgende week. Eventueel is er ook de mogelijkheid om voorafgaand aan de feestavond gezamenlijk met je team frietjes te eten in de kantine.


 

 
Trainingsweekend 2016

Reserveer alvast in je agenda!

Op zaterdag 17 en zondag 18 september is het trainingsweekend van Were Di! Samen zullen we ons voorbereiden op het seizoen 2016-2017.

Dit weekend zullen er oefenwedstrijden gespeeld worden en teamtrainingen verzorgd worden. Maar, er is ook aandacht voor de nieuwe spelregels en zijn er teambuildingsactiviteiten.

De NeVoBo competitie spelende jeugd en senioren moeten het hele weekend vrij houden, voor de CMV-jeugd staat er zondagochtend een leuke clinic op het programma.

Houd je mail en de Were Di facebook en website in de gaten voor meer informatie!


 
Programma 2e helft Recreanten

De nieuwe indeling is klaar.

U kunt het programma downloaden via Programma recreanten 2015-2016.

Namens de Recreantencommissie veel sportplezier


 
Trainingen 2015-2016

De nieuwe indeling voor de trainingen per 2-november 2015  staat online.

Klik hier of ga naar Teams>> Trainingen.

 


 

 

het heeft dit seizoen wat langer geduurd dan gepland, maar ik heb zojuist de laatste wedstrijdwijziging afgerond. Dit betreft de wedstrijd van MA 1 tegen Minerva. Deze is verplaatst naar 18:00 uur.
Als je in het begin wat vaker bent ingedeeld is het niet of niet volledig meedoen aan de aardbeienactie daar de reden van.
Voor dames 4 geldt dat op de vrijdagen dat er competitie wordt gespeeld de training verzet wordt naar het commanderij college, locatie Sleutelbosch
Zoals jullie gewend zijn zal ik enkele dagen voor het Programma 2015-2016 een reminder sturen dat je aan de beurt bent om te tellen of te fluiten.
Voor de tweede seizoenhelft volgt het schema zodra het programma definitief wordt.

Groet,  Martien Meulendijks


 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3