Home
Laatste speelronde aangepast

Donderdag bereikte ons het droevige bericht dat onze coach van heren 2 en vrijwilliger
Arno van de Mortel plotseling is overleden.

Wij wensen Petra, Youri, Jolijn en familie heel veel sterkte toe.

 

 

Namens het bestuur vc Were Di


 

 
Programma Recreanten 2014-2015

Beste volleyballiefhebbers,

Het programmaboekje voor de tweede helft 2014-2015 is beschikbaar.

Download hier het boekje voor de tweede helft van de competitie.

Via onderstaande link kunt u een PDF downloaden. Mocht je nog geen Adobe Reader hebben kunt je die hier downloaden.

 

Met sportieve groet,
De recreantencommissie


 
Meisjes 1 Kampioen

December 2014  MA1 1e klasse E.


Meisjes 3 MB2 1e klasse J

Bijna Kampioen.


 

 
Recreanten programma

Het programmaboekje voor de 2e helft van de competitie 2014-2015 staat online onder Programma Recreanten.


 

 
Sponsoractie_pasfoto

Pasfoto’s laten maken en de verenigingskas spekken

Iedereen heeft pasfoto’s nodig. Bijvoorbeeld voor een  reisdocument, een rijbewijs maar natuurlijk ook voor een leden- of leerlingpasje.
Ook wij zullen dus ‘voor de camera’ plaats moeten nemen als we een dergelijk document aanvragen of vervangen.
Goed nieuws is dat de pasfoto’s ons als vereniging geld op kunnen leveren!
Sinds 1 juli 2014 maakt Anthony Vogels, als enige bedrijf in het centrum van Gemert, pasfoto’s en wel op het adres Ridderplein 29, dus vlakbij het Gemeentehuis en met voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.
Als jullie je pasfoto’s bij Anthony Vogels laten maken en daarbij aangeven dat je lid bent van vc Were Di dan ontvangt vc Were Di daar geld voor! Je kunt natuurlijk ook tegen je ouders, opa’s en oma’s kennissen, vrienden enzovoort vertellen dat ze bij Anthony Vogels pasfoto’s moeten laten maken en aangeven dat ze lid zijn van vc Were Di.

Download de flyer hier.


 
Vacatures

Voor Vacatures vc Were Di. Zie Algemene informatie.


 

 
Aardbeienactie groot succes

De afgelopen weken zijn alle leden van vc Were Di in Gemert druk geweest. In het Hemelvaartweekend en op 11 en 12 juni heeft u heerlijke verse aardbeien van Van Asseldonk bij ons kunnen kopen. De grootse aanpak dit jaar is een succes te noemen. In totaal hebben we in de afgelopen weken 3056 doosjes met aardbeien verkocht. U heeft kunnen genieten van heerlijke aardbeien van Van Asseldonk en met de opbrengst van de verkoop van de aardbeien kunnen onze jeugdleden aankomend seizoen weer volleyballen met materiaal en trainers van kwaliteit, die de ontwikkeling en natuurlijk ook het speelplezier van de jeugdleden ten goede komen.In het bijzonder willen we graag Van Asseldonk en de Albert Heijn bedanken voor de medewerking aan deze sponsoractie.
Maar natuurlijk ook iedereen die ons heeft gesteund bij de verkoop van de aardbeien.


 

 
Jongens vc Were di Bedanken club van 50

Op zondag 1 juni zijn wij met de gehele jongensafdeling van Were di / Skunk naar Eindhoven geweest voor de interlandwedstrijd Nederland tegen Zuid-Korea.
Dit was de eerste wedstrijd van de World league en word over 2 dagen gespeeld. Op zaterdag hadden de lange volleybal manen al met 3-0 gewonnen. Op zondag kwamen we om 13.45 uur bij de ingang van het indoorsportpaleis in Eindhoven. Om 14.00 uur mochten we naar binnen en konden we een mooi plekje op de tribune uitzoeken. Tot 15.00 uur hebben we naar een indrukwekkende warming –up gekeken. In totaal waren we met 19 personen en natuurlijk was onze sponsor(Noud Food) van de jongens B en C ook aanwezig. Om 15.00 uur begon de wedstrijd en de sfeer was bij de jongens al meteen goed ze gingen allemaal flink uit hun dag om de heren van oranje aan te moedigen. Helaas verloren de lange mannen van Nederland met 1-3 van Zuid-Korea  maar het plezier was er niet minder om.de jongens van Were Di / Skunk kregen ook nog een prijs uitgereikt voor het meest enthousiaste team. Namens de jongens willen wij de club van 50 van Were di super bedanken dat zij het mogelijk hebben gemaakt dat wij met de jongens naar de Interlandwedstrijd van het Nederlandse heren volleybalteam mochten gaan kijken. Ook bedanken wij onze sponsor Noud Food voor zijn bijdrage aan de jongensafdeling. Heeft u ook interesse in het volleybal zowel jongens als meisjes kijk dan een keer op de website van volleybalvereniging Were di voor meer informatie www.vcweredi.nl. A.s woensdag en donderdag gaan alle leden van Were di alle wijken van Gemert in om aardbeien te verkopen. Deze aardbeien zijn gegroeid op Gemertse grond bij van Asseldonk in de wijnboomlaan. Onze leden zijn herkenbaar aan het v.c Were di tenue. Zie ook fotoalbum.


 
Aardbeienactie

Dit jaar pakken we onze sponsoractiviteit groots aan. We willen graag onze trouwe supporters en inwoners van Gemert betrekken bij de vereniging. Maar niet zonder hier ook een aantrekkelijk perspectief bij te bieden. We gaan Gemert in om aardbeien te verkopen! Deze aardbeien zijn gegroeid op Gemertse grond bij Van Asseldonk.

We beginnen met de verkoop van de verse aardbeien bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert. Op vrijdag 30 mei en zaterdag 31 mei staan we de hele dag aardbeien te verkopen. Naast de verkoop bij de Albert Heijn gaan we ook de wijken in! Op woensdag 11 juni en donderdag 12 juni zullen we ’s avonds langskomen herkenbaar in ons vc Were Di tenue.
 

 
Jeugd in Riethoven

Were Di jeugd teams met veel plezier in Riethoven.

foto: Arno v.d. Mortel. dd 24-5-2014.

Volleybal club Riethoven organiseert dit weekend hun 40e toernooi. vc Were Di doet met vijf jeugdteams hier aan mee.


 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2