Home
Eindfeest Seizoen 2016-2017

Beste leden van vc Were-Di,

op zaterdag 22 april 2017 worden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen gespeeld. Na afloop van de wedstrijden willen we dit graag samen met jullie vieren. Hou de datum hiervoor vrij dan maken we er een gezellig feestje van. Ook dit jaar zullen we weer enkele teams hebben die kampioen worden. Dit zal niet ongemerkt voorbij gaan. Ook de vrijwilligers, scheidsrechters en commissieleden zijn van harte welkom. We hopen op een grote opkomst in Sporthal Molenbroek. Laatste thuiswedstrijd begint om 16:00 uur. Tot dan.


 

 


 
Bestuurswijziging

28 januari 2017 is tijdens de Algemene leden vergadering het bestuur van vc Were Di gewijzigd.

Andy Vogels is welkom geheten als bestuurslid.

Hans Heijmans heeft wegens omstandigheden afscheid genomen als bestuurslid. Door de jarenlange inzet van Hans voor de vele activiteiten die Hans voor de club heeft gedaan heeft het bestuur besloten om Hans als erelid van vc Were-di te benoemen.


 

 
Huldiging_Kampioenen_2016

op 9 Januari zijn onze kampioenen gehuldigd.

Namens het bestuur van Harte Gefeliciteerd.


 

 
Algemene Leden Vergadering

Beste leden van vc Were Di,

de ALV wordt gehouden op 28 januari 2017 om 11:00 uur in de kantine van de sporthal.
Zet deze datum alvast in je agenda zodat je aanwezig kan zijn.


 
Meisjes MC1 kampioen

Afgelopen zaterdag, 3 december stond een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 3, Saturnus uit Uden, op het programma voor ons meisjes C1 team. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, zou het kampioenschap binnen zijn, mede doordat de nummer twee op de ranglijst buiten mededinging aan de competitie meespeelt.

Het hele team begon ontspannen aan de wedstrijd en de eerste twee sets verliepen dan ook helemaal volgens plan. Deze werden vrij gemakkelijk gewonnen met 25-14 en
25-12.
Toen kwam het kampioenschap wel heel erg dichtbij en de spanning was van de gezichten af te lezen. Helaas had dat ook invloed op het spel. Waar de eerste twee sets alles op rolletjes liep, slopen nu overal de foutjes in het spel. De tegenstander rook hun kansen en kwam steeds beter in hun spel. Deze set werd dan ook net verloren met
23-25.
Dat was een tegenvaller voor onze meiden. De vierde set verliep erg rommelig en de meiden konden niet het spel herpakken van de eerste twee sets.
Deze set werd dan ook verloren met 16-25.
Op naar de vijfde set, wat was het spannend!
De tribune zat vol met supporters en ook waren andere damesteams van Were Di in de zaal aanwezig om de meiden aan te moedigen, dit gaf ze extra veel energie en ze gingen vol voor de winst! En met succes, de vijfde set werd gewonnen met 15-12!
Dat was reden genoeg voor een feestje natuurlijk, en daar hebben de meiden dan ook volop van genoten!

 


 

 
CMV Toernooi 5 februari 2017

Beste leden,

Ook dit jaar organiseert vc Were Di weer een CMV toernooi voor de regio Eindhoven.
Om alles geregeld te krijgen zijn er handjes nodig om te tellen en te fluiten.
Hou de datum 5 februari 2017 vrij om aanwezig te zijn in de sporthal.
Wanneer het definitieve schema klaar is kun je de tijden terug vinden op de website en op facebook.

We verwachten hierin ieders medewerking.

Namens de jeugdcommissie alvast bedankt.


 

 
Geslaagd trainingsweekend V.C. Were-di

Het weekend van 17 en 18 september is er weer een trainingsweekend georganiseerd voor alle leden van volleybalclub Were-di. Dit weekend stond in het teken van teambuilding, teamspirit creëren en plezier maken. Dit werd bereikt door verschillende teamtrainingen, leuke activiteiten binnen het team en oefenwedstrijden. Ook is er aandacht besteed aan de nieuwe spelregels, die vanaf komend seizoen gaan gelden in het volleybal. Hierdoor zijn onze scheidsrechters weer helemaal op de hoogte. Verder is er dit weekend ook gezorgd voor een gezonde voeding. De hele dag door stond er fruit klaar voor onze leden en ook hebben we tijdens de lunch kunnen genieten van een gezonde maaltijd. V.C Were-di is ook erg blij met de subsidie die ze gekregen hebben van Samen Gezond, de Rabobank, de Nevobo en Antoon Haans.

Vanaf nu zal er voor elke thuiswedstrijd een voorbeschouwing in deze krant verschijnen om de wedstrijden van onze teams aan te kondigen.


 

 
Wijziging in (spel)regels!

De NeVoBo heeft voor het komende seizoen (2016-2017) wijzigingen aangebracht in de spelregels voor de topdivisie tot en met de regioklasse.
In het bijgevoegde document vind je de belangrijkste wijzigingen in de spelregels. Lees ze goed door, zo wordt je niet verrast tijdens een wedstrijd.
Tijdens het trainingsweekend van zaterdag 17 en zondag 18 september wordt er ook nog aandacht besteed aan de (gewijzigde) spelregels. Zorg dat je het van te voren al gelezen hebt.
Daarnaast vind je in dit document de belangrijkste tekens voor de scheidsrechters en een invulinstructie voor het wedstrijdformulier.


 

 
Aardbeienactie Were Di groot succes

De afgelopen weken zijn alle leden van Were Di in Gemert en de Mortel druk geweest. Op 10 en 11 juni heeft u heerlijke verse aardbeien bij ons in de kraam bij de Albert Heijn en bij woonzorgcentrum Ruijschenbergh in Gemert kunnen kopen. Op woensdag 22 en donderdag 23 juni zijn we met alle leden langs de deuren in Gemert en de Mortel geweest.
In totaal hebben we in de afgelopen weken bijna 3.000 doosjes met aardbeien verkocht. U heeft kunnen genieten van heerlijke aardbeien en met de opbrengst van de verkoop van de aardbeien kunnen onze jeugdleden aankomend seizoen weer volleyballen met materiaal en trainers van kwaliteit, die de ontwikkeling en natuurlijk ook het speelplezier van de jeugdleden ten goede komen.
In het bijzonder willen we graag de Albert Heijn, woonzorgcentrum Ruijschenbergh en Van Asseldonk bedanken voor de medewerking aan deze sponsoractie. Maar natuurlijk ook iedereen die ons heeft gesteund en geholpen heeft bij de verkoop van de aardbeien.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4