Home
Clinic Vluchtelingen 2015

Vandaag gaf vc Were Di de eerste clinic aan de vluchtelingen. In antwoord op de vraag van de Gemeente Gemert-Bakel om sportactiviteiten te organiseren heeft vc Were Di deze uitdaging aangenomen. Een helpende hand wordt op maandag en dinsdagavond toegereikt. Teams van vc Were Di hebben in plaats van of na hun eigen trainingen in de sporthal geholpen. Super dat we dit mogen doen. Iedereen heeft het als zeer positief ervaren. Morgen zal heren 1 hun beste beentje voor zetten om wederom een clinic te verzorgen.


 

 
Help de jeugd van vc Were Di

We hebben jullie hulp nodig!
Elk jaar organiseren we het kersttoernooi voor de jeugd uit de regio en Were di zelf, dit jaar hebben we mensen nodig die dit over kunnen nemen van onze vaste krachten! Ben jij of ken jij iemand die hier veel zin in heeft! Laat het ons dan voor 27 november weten!
We zoeken iemand die de communicatie naar de andere verenigingen doet, iemand die een wedstrijdschema kan maken en 5 personen voor 28 december overdag om alles op het toernooi zelf goed te kunnen laten verlopen.
Voor verdere informatie kun je mailen naar theoleenders71@gmail.com !! Hopelijk zijn er enthousiaste mensen die ons kunnen helpen.


 

 
Sporthal Molenbroek niet beschikbaar

Maandag 16 november – 20.00 uur
Vandaag is besloten dat de gemeente Gemert-Bakel vanaf vrijdag 20 november 2015 200 vluchtelingen opvangt in sporthal Molenbroek in Gemert. De crisisnoodopvang in sporthal Molenbroek duurt vijf nachten.
Vanwege het inrichten van de locatie voor crisisnoodopvang is sporthal Molenbroek helaas niet beschikbaar voor de gebruikers vanaf woensdag 18 november 07.00 uur tot en met vrijdag 27 november 18.00 uur.

Voor de recreantencompetitie van Were Di betekent dit dat er in die periode geen wedstrijden kunnen plaatsvinden. We herstarten de competitie dan weer op 2 december volgens het boekje. De twee wedstrijddagen die niet doorgaan, worden opnieuw ingepland. Deze wedstrijden zullen in de eerste weken van januari 2016 worden ingehaald. De nieuwe planning voor de tweede helft van de competitie volgt daarna zo snel mogelijk.
Het verplaatsen van de 2 wedstrijddagen betekent een langere doorloop van de competitie 2015-2016. Daar waar het de bedoeling was om net voor de meivakantie klaar te zijn, gaan we nu 3 of 4 weken langer door.

Voor de trainingen van de nevobo teams op Maandag en Dinsdag gaan gewoon door op dezelfde tijd echter op locatie de Sleutelbosch.

Voor de nevobo wedstrijden op zaterdag 21 November worden nieuwe data gezocht. 

 
Trainingen 2015-2016

De nieuwe indeling voor de trainingen per 2-november 2015  staat online.

Klik hier of ga naar Teams>> Trainingen.

 


 

 
Veranderingen Inloopspreekuur fysiotherapie

Beste sporters,

Er is het een en ander veranderd met betrekking tot het inloopspreekuur van fsyiotherapie Jeurissen en Van den Ingh voor jullie leden (zie bijgevoegd document).
Alvast bedankt voor de moeite,
Met vriendelijke groet,

Ron Beurskens, sportfysiotherapeut

Fysiotherapie Jeurissen en Van den Ingh
HKZ-ISO gecertificeerd | Topzorgpraktijk | Pluspraktijk*****
r.beurskens@jvdi.nl | www.jvdi.nl | 085-7821616


 
ALV later

Beste leden,

door een reorganisatie binnen de club hebben we moeten besluiten om de algemene leden vergadering uit te stellen. Dit geeft iedereen de kans om zich bekend te maken met de nieuwe situatie. Binnen het bestuur is er besloten om de invulling van deze vergadering anders in te vullen dan andere jaren. Niet met twee partijen tegenover elkaar voorlezen wat er gebeurd is. De vergadering gaat interactief worden. We hopen hiermee te bereiken dat de als saai kenmerkende vergadering meer kleur krijgt en dat iedereen zijn of haar bijdrage kan leveren. Met elkaar de schouders eronder om het volleybal beter op de kaart te zetten. Het streven is om de ALV op zondag 6 Maart 2016 in de sporthal (café) te houden. Zet deze datum alvast in je agenda.


 

 

het heeft dit seizoen wat langer geduurd dan gepland, maar ik heb zojuist de laatste wedstrijdwijziging afgerond. Dit betreft de wedstrijd van MA 1 tegen Minerva. Deze is verplaatst naar 18:00 uur.
Als je in het begin wat vaker bent ingedeeld is het niet of niet volledig meedoen aan de aardbeienactie daar de reden van.
Voor dames 4 geldt dat op de vrijdagen dat er competitie wordt gespeeld de training verzet wordt naar het commanderij college, locatie Sleutelbosch
Zoals jullie gewend zijn zal ik enkele dagen voor het Programma 2015-2016 een reminder sturen dat je aan de beurt bent om te tellen of te fluiten.
Voor de tweede seizoenhelft volgt het schema zodra het programma definitief wordt.

Groet,  Martien Meulendijks


 

 
Uitstekende Gemertse prestaties tijdens NK Beachvolleybal Jeugd

Ties Cornelissen en Yara van de Ven uit Gemert (beiden lid van vc Were Di) hebben afgelopen weekend in Scheveningen deelgenomen aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Beachvolleybal onder 14 jaar.
Zij hebben beiden erg goed gepresteerd nl.
-    Zilveren medaille (2e plaats) voor Ties Cornelissen 
-    Gouden medaille (1e plaats) voor Yara van de Ven
Afgelopen zaterdag (4 juli) begon op het strand van Scheveningen het Nederlands Kampioenschap met diverse poulewedstrijden. Na deze wedstrijden volgden de eliminatieronden waarna zowel Ties als Yara de finale mochten spelen.
Ties speelde met zijn beachmaatje Siem in de categorie jongens onder 14 jaar. De supporters hebben genoten van een boeiende finale waarin Ties en Siem goed partij gaven. De tegenstanders waren net iets beter, maar de 2e plaats is een prachtige prestatie.
Yara speelde met haar beachmaatje Nila in de categorie meisjes onder 14 jaar. De finale was erg spannend met voor beide teams een set winst waardoor er een derde en beslissende set gespeeld moest worden. Dit was een zinderende set waarin beide teams gelijk op gingen, maar uiteindelijk wonnen Yara en Nila met 17-15 de finale. De ontlading was groot en mochten ze de gouden medaille in ontvangst nemen!

Foto 1
Ties Cornelissen (13) uit Gemert en zijn beachmaatje Siem Ooijman (12) uit Doetinchem. Zij trainen beiden in Nijmegen bij het Regionaal Talenten Centrum (RTC).


Foto 2
Yara van de Ven (13) uit Gemert en haar beachmaatje Nila van den Heuvel (13) uit Uden. Zij trainen beiden in Eindhoven bij de Nederlandse Beachvolleybal School (NBS).


 

 

 
Aardbeienactie Were Di groot succes

De afgelopen weken zijn alle leden van Were Di in Gemert en de Mortel druk geweest. Op 12 en 13 juni heeft u heerlijke verse aardbeien bij ons in de kraam bij de Albert Heijn in Gemert kunnen kopen. Op woensdag 24 en donderdag 25 juni zijn we met alle leden langs de deuren in Gemert en de Mortel geweest.
In totaal hebben we in de afgelopen weken 2765 doosjes met aalrdbeien verkocht. U heeft kunnen genieten van heerlijke aardbeien en met de opbrengst van de verkoop van de aardbeien kunnen onze jeugdleden aankomend seizoen weer volleyballen met materiaal en trainers van kwaliteit, die de ontwikkeling en natuurlijk ook het speelplezier van de jeugdleden ten goede komen.
In het bijzonder willen we graag de Albert Heijn en Van Asseldonk bedanken voor de medewerking aan deze sponsoractie. Maar natuurlijk ook iedereen die ons heeft gesteund en geholpen heeft bij de verkoop van de aardbeien.
Voor meer informatie over volleybalvereniging Were Di www.vcweredi.nl.

 
Aardbeienverkoop van Were Di

De sponsoractivteit van Were Di is van start. Ook dit jaar zamelen we geld in door de verkoop van aardbeien.
We zijn dit jaar begonnen met de verkoop van de verse aardbeien bij de Albert Heijn aan de kapelaanstraat in Gemert. In het weekend van 12 en 13 juni hebben we het eerste bakje aardbeien aan wethouder Hoppezak aangeboden.

Naast de verkoop bij de Albert Heijn gaan we ook de deuren langs! Op woensdag 24 juni en donderdag 25 juni zullen we ’s avonds langskomen in Gemert en de Mortel. U herkent ons aan het vc Were Di tenue.

Voor vragen en opmerkingen kan je mailen naar aardbeienactieweredi@gmail.com


 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3