Home
Meisjes MC1 kampioen

Afgelopen zaterdag, 3 december stond een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 3, Saturnus uit Uden, op het programma voor ons meisjes C1 team. Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, zou het kampioenschap binnen zijn, mede doordat de nummer twee op de ranglijst buiten mededinging aan de competitie meespeelt.

Het hele team begon ontspannen aan de wedstrijd en de eerste twee sets verliepen dan ook helemaal volgens plan. Deze werden vrij gemakkelijk gewonnen met 25-14 en
25-12.
Toen kwam het kampioenschap wel heel erg dichtbij en de spanning was van de gezichten af te lezen. Helaas had dat ook invloed op het spel. Waar de eerste twee sets alles op rolletjes liep, slopen nu overal de foutjes in het spel. De tegenstander rook hun kansen en kwam steeds beter in hun spel. Deze set werd dan ook net verloren met
23-25.
Dat was een tegenvaller voor onze meiden. De vierde set verliep erg rommelig en de meiden konden niet het spel herpakken van de eerste twee sets.
Deze set werd dan ook verloren met 16-25.
Op naar de vijfde set, wat was het spannend!
De tribune zat vol met supporters en ook waren andere damesteams van Were Di in de zaal aanwezig om de meiden aan te moedigen, dit gaf ze extra veel energie en ze gingen vol voor de winst! En met succes, de vijfde set werd gewonnen met 15-12!
Dat was reden genoeg voor een feestje natuurlijk, en daar hebben de meiden dan ook volop van genoten!