Home
CMV TOERNOOI 23 SEPTEMBER 2018

EERSTE C(cool) M(moves)V(volley) TOERNOOI VAN VC WERE DI IN HELMOND EEN GROOT SUCCES

Voor de jonge jeugd (6 tot en met 12 jaar) is een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport, daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Elke stap noemt men een niveau. Ze beginnen met niveau 1 voor de allerkleinsten tot en met niveau 6, dit is het uiteindelijke volleybal spelletje dat iedereen gewend is te zien. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Er worden namelijk door de Nevobo samen met verenigingen CMV toernooien georganiseerd.

Afgelopen zondag stond het eerste toernooi van het nieuwe seizoen weer op het programma.
Dit vond plaats bij VC Polaris in Helmond. Na de jaarlijkse trainingsdag van vorig weekend waren al onze jonge talenten er helemaal klaar voor.

Vol goede moed stonden onze kleinste leden al vroeg in het veld om hun wedstrijden te spelen. En niet zonder resultaat, onze jongste leden die niveau 2 spelen, eindigden op een welverdiende tweede plek, dit is Were Di 5, met Kevin, Abel, Sem, Dex en Ruben, een prachtige prestatie voor deze harde werkers.
Were Di 4 eindigde op een vierde plek, heel goed gewerkt door Saar, Bente, Lonne, Lieske en Loe.

In niveau 3 kwamen uit Were Di 2 en Were Di 3.
Were Di 3 wist een derde plek te bemachtigen met de grote inzet van Neel, Saar, Mirte en Saar.
Were Di 2 won zelfs de eerste prijs in hun poule, heel goed gedaan door Lonne, Maud, Suus, Gwen en Faye.

’s Middags waren de jongens uit niveau 5 aan de beurt. Teun, Lucas, Luca en Tigo hebben het erg goed gedaan, zij eindigden op een mooie 2e plek.

Al onze trotse spelers en speelsters gingen naar huis met een mooie medaille en nog veel belangrijker, een grote glimlach op hun gezicht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze geweldige sport, kom dan gerust eens een training bezoeken van onze jongste jeugd. Ben je in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, kun je altijd mee komen trainen, om te kijken of volleybal ook jouw sport wordt. Kijk op onze website www.vcweredi.nl voor meer informatie of om je aan te melden voor een proeftraining.