headerimg

bestuur

vacant  [voorzitter] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rini van den Crommenacker [secretaris en ledenadministratie] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Om je als lid aan te melden maak gebruik van het invulformulier "Ik wil graag lid worden".
N.A.W. gegevens wijzigen kan middels het formulier op de website " Mijn gegevens wijzigen" .
Om je als lid af te melden stuur je een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de reden en per wanneer.

Rolf van Duijnhoven [penningmeester] • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Lindsay Meertens [ Inning contributie ] 2e penningmeester

Martijn Luursema [bestuurslid] Contactpersoon Voorzitter.

Martien Meulendijks (bestuurslid)

Andy Vogels (bestuurslid)

Kim Boosten (bestuurslid, contactpersoon commissies)


Commissies:

Martien Meulendijks [wedstrijdsecretaris]: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(06) 124 178 44

Technische commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamp commissie: mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding commissie: Anne Goossens en Linda Meulendijks

© vc Were Di. All Rights Reserved.