headerimg

2021-11-20 Hands Up DS2

Op zaterdag 20 november ontvingen we Hands Up dames2 in Gemert. Ondanks dat ze onderaan staan had onze tegenstander die week al twee wedstrijden gespeeld en een aantal punten gepakt. We mochten ze niet onderschatten.

De eerste set begon en met vlagen lieten we mooi spel zien. De pass zat goed deze set en de tegenstander kon ons niet echt onder druk zetten. Helaas deden we te vroeg een stapje terug, waardoor Hands Up nog even in kon lopen. De trainer haalde ons hierna weer even bij de les. Gelukkig waren we al te ver uitgelopen om deze set nog echt bedreigd te worden. De set eindigde in 25-18.

De tweede set begonnen we iets minder geconcentreerd. We kwamen een aantal keer op dezelfde hoogte als onze tegenstander, maar lieten dan de focus weer even gaan. Wij maakten de fouten en we kwamen er aanvallend even minder goed doorheen. Gelukkig herpakten we onszelf in de laatste punten en konden we alsnog de set over de streep trekken: 25-21.

In de derde set begonnen we weer sterker, al kwam Hands Up ook iets beter in de wedstrijd. Er werd nog steedames heel hard gewerkt voor iedere bal en hele mooie punten binnen geslagen. Deze set trokken we iets makkelijker naar ons toe: 25-17

De vierde set begon een beetje als een kopie van de tweede set. We wilden graag de 5 punten thuis houden, dus de concentratie moest aanwezig blijven. Helaas ging dat weer moeizaam en moesten we echt een stapje meer zetten om te zorgen dat we hier de 4-0 overwinning pakte. Aan het einde maakten we weer mooie punten af waardoor we de 4e set ook binnen haalden met 25-22. De eerste 4-0 overwinning van Dames 1 dit seizoen!

Volgende week, 27 November, spelen we om 15:00 een uitwedstrijd in Beugen tegen Vocala dames 3.

nevobo competitie