headerimg

2022-11-19 Saturnus DS3

Dames 1 verliest zonder glans van Saturnus Hendriks Coppelmans ds3

Zaterdag 19 November mochten we na 2 vrije weekenden aantreden in Uden.

Na een half uur gewacht te hebben konden we eindelijk beginnen aan de warming up.

Toen de eerste set eenmaal begonnen was waren we nog niet scherp. Er vielen veel ballen op de grond en afspraken werden niet nagekomen.

We verloren de eerste set met 25-16.

De tweede set was wederom niet sterk. We eindigden wel iets beter dan in de eerste set, maar kwamen nog niet in de buurt van een set winst. We verloren deze set met 25-18.

De derde set begon het spel iets beter te lopen. Er werd meer gewerkt voor de ballen en er zat iets meer beleving in het spel. We trokken dit door tot het einde van de set en wonnen deze met 18-25.

De vierde set begonnen we ook weer beter. We stonden tot halverwege de set voor, maar toen maakten de tegenstanders een inhaalslag. We stonden even onder druk door hun service en dat zorgde voor een omslag in de stand. Deze achterstand konden we niet meer goed maken. Helaas konden we er deze week geen vijfde set uitslepen. We verloren de vierde set met 25-21.

Wederom geen winst, maar wel 1 puntje mee naar huis. We gaan extra hard trainen, zodat we aankomende week weer sterk kunnen aantreden tegen Flamingo's'56 ds2. Ook jullie support is van harte welkom om 18:00 in Gemert.

nevobo competitie